Boblebad med massagesystem på et badeværelse

Jacuzzi eller spabad?

I daglig tale er der stort set ingen forskel i betydningen af jacuzzi og boblebad, da begge udtryk henviser til boblebade med indbygget vandmassage. Jacuzzi var det første mærke med boblebade på markedet, da de opfandt boblebadet i 1960'erne. Derfor er deres navn næsten blevet synonymt med produktet. Hvis et boblebad skal kaldes "Jacuzzi", skal det derfor også være fremstillet af mærket med samme navn. I stedet for Jacuzzi, plejer vi i branchen derfor at tale om boblebad, indendørs boble - eller spabad, når vi taler om boblebade. 

 

Hos Comfornette har vi derfor ingen jacuzzier i vores sortiment, men mange lige så gode (hvis ikke bedre?) Nordiske boblebade til indendørs brug.

 

I denne artikel vil vi beskrive, hvad du skal vide, når du leder efter det boblebad, der passer til dig! 

 

Indhold:

  1. Hvordan vælger jeg den rigtige type til mit hjem?
  2. Hvad er de forskellige massagesystemer til boblebade?
  3. Livsglæde og forbedret sundhed med et boblebad/jacuzzi
  4. Hvor meget elektricitet bruger en jacuzzi?
  5. Risici ved selv at installere et boblebad eller jacuzzi

 

Indendørs boblebad eller jacuzzi

Hvis du er på udkig efter et badekar med indbygget vandmassage, er et spabad eller et boblebad nok det rigtige for dig. Med et boblebad i dit badeværelse kan du opnå en luksuriøs spa-oplevelse uden at gå på kompromis med pladsen. Du kan få det fritstående badekar eller indbygget og til mindre badeværelser er der også den praktiske mulighed at få et hjørnebadekar med indbygget massagefunktion.

 

Placering af en jacuzzi indendørs

Det mest almindelige sted at have et boblebad er på badeværelset. Nogle mennesker placerer dog deres jacuzzi eller boblebad i andre rum for at lave et sparum som så bliver til hjemmets særhed. Der findes mange forskellige modeller og størrelser af boblebad. Uanset hvor stort eller lille dit hjem er, er der sandsynligvis en løsning, der passer til dig.

  

Hvordan vælger jeg den rigtige slags til mit hjem?

Det første, du skal tænke over, er dine behov - dvs. hvor meget plads du har, og hvor mange personer du ønsker at kunne bruge jacuzzien, boblebadet eller spabadet på samme tid. I mindre badeværelser passer et boblebade eller et hjørnebadekar normalt virkelig fint, men det er en god idé at undersøge om dit badeværelse har plads til det. Når det gælder hjørnebadekar, er de også nemme at flise, hvilket giver dig mulighed for at få et ensartet design i dit badeværelse. I større badeværelser kan alle boblebade og hjørnebadekar passe så det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos os er der masser af forskellige muligheder at vælge imellem. 

 

Vil du have hjælp til at finde den rigtige? Tøv ikke med at sende en e-mail til os!  

  

Hvad er de forskellige massagesystemer til boblebade?

I dag findes der mange forskellige producenter af boblebade, hvilket også betyder, at der er et stort udvalg af massagesystemer at vælge imellem. Der findes enkle systemer med en eller to stråler, men også avancerede systemer med individuelle programmer og utallige dyser. Det er op til din smag og din pengepung at vælge.  

 

Nyd din dag og forbedre dit helbred med et boblebad eller jacuzzi

I den seneste tid har vi set en øget bevidsthed om livsglæde og sundhed i Danmark. Da de sundhedsmæssige fordele ved boblebade er veldokumenterede, er det ikke underligt, at salget af boblebade også er steget meget i de seneste år. Ikke alene øger det dit indre velvære - vandmassage hjælper også med at blødgøre stive muskler og led. Varmen fra en jacuzzi kan også bruges til at lindre smerter i tilfælde som f.eks. fibromyalgi. Med andre ord vil et boblebad ikke kun gøre din hverdag lettere, men også lindre og forebygge. 

 

At kunne slappe af og reducere stress vil også være vigtige måder at modvirke almindelige lidelser som musearm og tinnitus på. Stress er almindeligt i Danmark, især i storbyområder, og kan forårsage store helbredsproblemer, hvis du ikke finder måder at håndtere det på. At tage fat på de grundlæggende årsager til stress og investere i ens egen afslapning er måder at modvirke dette udbredte problem på.

 

 

Hvor meget elektricitet bruger et boblebad?

Boblebade med massagefunktioner har tendens til at forbruge en del elektricitet, men i betragtning af hvor sjældent du faktisk bader, udgør de ikke en stor miljømæssig belastning i dit hjem. Elens omkostninger og miljøpåvirkning er også stærkt forbundet med det opvarmningssystem, du har i dit hjem.

Hos Comfornette arbejder vi konstant på at reducere elforbruget i vores produkter. Vi bruger bl.a. glatte slanger, hvilket reducerer turbulens (og i sidste ende sparer vi energi og reducerer støjniveauet). Vi har også koblet badekarrets elektriske komponenter sammen, så de funktioner, der ikke er i brug, slukkes. 

En nem måde at spare penge på din elregning er at bruge et boblebad af høj kvalitet, der er godt isoleret. Dette forhindrer unødig varmeudledning gennem den mindst isolerede del af boblebadet. Vores boblebade og badekar er lavet af glasfiberforstærket sanitetsakryl som holder på varmen, som også sparer dig penge på el.

 

Risici ved selv at installere en indendørs spa eller jacuzzi

Der er betydelig risici forbundet med at installere dit boblebad på egen hånd, og ifølge loven skal installationen faktisk udføres af en kvalificeret elektriker. Årsagen er kombinationen af vådrum og elektricitet. For at undgå risici som f.eks. elektriske stød er det altid bedst at overlade denne del til en professionel.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.