Klimapolitik

Klimabevist 

Som et svensk firma har vi et særligt klimaansvar. Vi vil gerne have at vores skove er så rene, smuk og frisk som de er i dag. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at reducere vores CO2 afgift og minimere den mængde plastik der bliver brugt i vores produktion. Vi vil gerne sikre os en lang fremtid både for os som firma men også for selve planeten. Det iøvrigt der vi får vores største inspiration.

 

Planer for fremtiden

Vi vil gerne hjælpe så meget som vi overhovedet kan. Vores fremtidsplan er at blive til et CO2 neutralt firma. Det vil vise vores dedikation til klimaet og hvor stor en indsats vi faktisk laver. Det vil betyde virkelig meget for os at få denne title. 

 

Brug af de bedste materialer

Fordi vi kun bruger materialer af høj kvalitet, er der ikke så mange processer involveret i sammensætning. Vi har en kort produktionstid som også hjælper med at reducere vores CO2 afgift, både i elektricitet sparet men også fordi vi ikke bruger nogle billige kemiske løsninger i løbet af produktion. 

 

Reducering af plastik

Med initiativer som minimer vores plastikforbrug laver vi in indsats for klimaet. I alle trin af design processen prøver vi at gøre tingene så effektivt som overhovedet muligt. De vil sige at vi ikke laver for mange prototyper før vi ved hvordan vi gerne vil at have vores nye modeller ser ud. Samtidigt genanvender vi også defekt varer som returneres, i vores fabrik. Hvis dit badekar eller spabad er defekt må du venligst kontakte os

 

1 af 2