Om os

Inovative designs

Med fremragende innovative løsninger og de bedste materialevalg, er vi stolte af at levere det bedste til dig, vores kunde. Du får en god oplevelse gennem revolutionerende teknologi med elektroniske kontrolventiler der styrer luft- og vandstrømmen i massagesystemet. Sammen med et brugervenligt betjeningspanel har vi taget hele badeoplevelsen til det næste niveau.

 

Nordisk standard

Et badekar fra Comfornette er omhyggeligt designet til den danske badeværelsesstandard. Vores produktion er placeret i Skene i Vester Gotland, alt sammen for at kunne leve op til både klimaansvaret og hjælpe med hurtige levering og fleksible servicebesøg, hvis det værste skulle ske. Vores 10 års garanti på reservedele giver ekstra sikkerhed.

 

30 år i branchen

Du er i trygge hænder, Comfornette har 30 års erfaring i branchen. Siden 1992 har vi fremstillet og installeret badekar, og vi er et af de ældste mærker i branchen. Hos os er alle vores aktiviteter udført i Norden. Vi har både produktion og lager i Skene - Vester Gotland. Uanset om du har et 15 år gammelt badekar og har brug for at opdatere en reservedel til eller om du køber et helt nyt badekar hos os, kan vi sagtens levere præcis det du ønsker. Desuden har vi servicegaranti i hele Danmark hvilket betyder, at vi altid er lige ved hånden, når du har brug for os.

 

Klimabevist 

Som et svensk firma har vi et særligt stort klimaansvar. Vi vil gerne have at vores natur er så ren, smuk og frisk som den er i dag. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at reducere vores CO2 aftryk og minimere den mængde plastik der bliver brugt i vores emballage. Vi vil gerne sikre os en lang fremtid både som et firma men også for selve planeten. Det er iøvrigt der vi får vores største inspiration.

 

1 af 2