Privatlivspolitik

Personlige oplysninger

Hos Comfornette går vi op i dit privatliv og bestræber os på altid at beskytte dine personlige data bedst muligt i overensstemmelse med gældende love og regler om beskyttelse af personlige data. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke oplysninger Comfornette indsamler, og hvordan de bruges. Ved at acceptere politikken på Comfornette's websted (i det følgende benævnt "websted") i forbindelse med køb eller indsendelse af oplysninger giver du dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående tekst.

 

Personoplysninger, vi behandler

Comfornette behandler de personoplysninger, som du giver eller har givet os, med henblik på at administrere dine køb og opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Comfornette behandler følgende personoplysninger:

Personnummer
Fornavn og efternavn
E-mailadresse
Køb, betaling og ordrehistorik
Leveringsadresse
IP-adresse
Telefonnummer

 

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

De indsamlede personoplysninger kan anvendes til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve og statistiske formål. Oplysningerne kan også bruges til postforsendelser, sms'er og e-mails samt til markedsføring og information pr. telefon, hvis du ikke har gjort indsigelse mod dette. Du kan til enhver tid kontakte os for at stoppe al sådan markedsføring til dig som kunde.

Desuden kan dataene bruges til at analysere købsvaner med henblik på at give dig som kunde relevante oplysninger, en forbedret weboplevelse på webstedet og tilpassede oplysninger til markedsføringsformål. Behandling med henblik på at forbedre betalingsløsninger og betalingsprocesser kan indebære behandling, hvor dine personoplysninger, herunder dit personnummer, overføres til tredjepartsleverandører med henblik på brug som analysegrundlag. Dine personoplysninger kan også kombineres med data fra andre registre, f.eks. kreditregistre.

Dit personnummer kan blive behandlet i forbindelse med køb på vegne af (eller som følge af anmodninger fra) betalings- og kreditvirksomheder, som har brug for det til kreditrapporteringsformål.

 

Hvordan beskytter vi dine personlige oplysninger?

For at beskytte de personoplysninger, som vi behandler, har vi truffet adskillige sikkerhedsforanstaltninger: Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer og tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine personoplysninger, f.eks. browsercertificeringsteknologi. Desuden har vi passende firewalls og anti-virus-software til at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Adgangen til de områder, hvor personoplysninger opbevares, er begrænset, og der kræves medarbejderidentifikation for at få adgang.

Comfornette bruger også bl.a. SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker overførsel af data over internettet (eller andre netværk). Som kunde skal du kontrollere, at SSL ikke er slået fra i dine browserindstillinger. For at forhindre uautoriseret adgang i forbindelse med behandling af din betaling eller dit kreditkortnummer anvendes der også envejskryptering.


Hvor længe opbevarer vi dine personlige oplysninger?

Hvis du accepterer at blive registreret som kunde/medlem hos Comfornette, opbevarer vi dine oplysninger, indtil du selv framelder dig - det kan du gøre når som helst. Hvis du ikke har registreret dig som kunde/medlem, opbevarer vi dine kundedata så længe, som det er nødvendigt for at gøre det muligt for os eller vores partnere at opfylde vores forpligtelser over for dig, f.eks. i forbindelse med leverings- eller garantiforpligtelser.

Dine data vil aldrig blive opbevaret længere end tilladt i henhold til gældende lovgivning om persondata.

 

Adgang til, opdatering og rettelse af dine personlige oplysninger

I overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger har du ret til én gang om året gratis at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger der behandles, uanset hvordan de blev indsamlet. Du kan få adgang til disse oplysninger ved at indsende en skriftlig anmodning til os. Denne anmodning skal sendes med post - underskrevet af dig personligt - i overensstemmelse med den gældende lovgivning om personoplysninger. Anmodningen skal sendes til den fysiske adresse, der er angivet på webstedet, og kan ikke sendes pr. e-mail.

Vi ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de oplysninger, du har givet, ændres, f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, dit navn eller dine betalingsoplysninger, kan du opdatere dem ved at sende en e-mail til info@comfornette.dk. Du kan til enhver tid anmode om rettelse, blokering eller sletning af dine personoplysninger.

Hvis du har gjort indsigelse mod direkte markedsføring, vil dine personoplysninger ikke blive behandlet til dette formål. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af personoplysninger. Du kan vælge at begrænse tilbagetrækningen til dele af behandlingen, f.eks. direkte markedsføring.

 

Ændringer i privatlivspolitikken

Comfornette forbeholder sig ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik til enhver tid i det omfang, ændringerne er nødvendige for at afhjælpe forstyrrelser eller for at overholde nye juridiske eller tekniske krav. Alle ændringer af denne privatlivspolitik vil blive offentliggjort på webstedet.

Denne fortrolighedspolitik blev senest opdateret: 21-01-07
1 af 2